Banner

Altijd een vacature die bij je past

Heb je vragen?

Jayant Rakhan

(Senior) Manager VAT Advisory Zwolle

Ben jij een ervaren professional werkzaam in de nationale btw-praktijk en is een diepgaande kennis van de profit btw-praktijk een van jouw speerpunten? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega binnen ons team VAT & Customs Advisory.  

  • Vestiging: Almelo
  • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Het VAT & Customs Advisory team bestaat uit 14 professionals, heeft een landelijke dekking binnen Baker Tilly Berk en heeft op Europees niveau een centrale rol. Naast btw-adviseurs gespecialiseerd in de nationale of internationale btw-praktijk, bestaat dit team uit VAT compliance consultants en douane adviseurs.

Binnen het nationale btw-team is het belangrijkste onderscheid de profit en non-profit praktijk waarin enerzijds onder andere de holdingproblematiek, vastgoed en anderszijds kennis van de publieke sector aan bod komen. Je assisteert organisaties bij het optimaliseren van hun btw-processen en je voert daarnaast tevens bezwaar- en beroepsprocedures.   

Op het gebied van de nationale btw behoort het begeleiden van managers en (junior) consultants tot je directe takenpakket, evenals het innoveren op productniveau en optimaliseren van interne procedures.  Ook ervaren managers met een sterke ambitie om door te groeien of aangesteld te worden als senior manager binnen ons team ontmoeten we graag. Wij willen graag met jou kennismaken als jij:

  • Een afgeronde universitaire opleiding hebt op het gebied van fiscaal recht of fiscale economie;
  • Over ten minste 6 jaar relevante werkervaring beschikt in de nationale btw-praktijk.
  • Affiniteit hebt met begeleiden van boekenonderzoeken en met bezwaar- en beroepsprocedures.
  • Verantwoordelijkheid wilt dragen voor een deel van onze praktijk en de verdere specialisatie daarvan.

Ons aanbod

Werken bij Baker Tilly Berk betekent werken bij een organisatie met een open en informele cultuur waarin je je snel thuis voelt. Waar je alle ruimte krijgt voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Een betrokken werkgever die het belang begrijpt van een goed evenwicht tussen werk en privé en bij wie je profiteert van prima arbeidsvoorwaarden zoals leaseauto, Iphone 8 en Macbook Pro en 32 vakantiedagen.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct via deze site. Een assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Liever eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Jayant Rakhan (j.rakhan@bakertillyberk.nl, 06-12024149).

Over Baker Tilly:
Baker Tilly is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 14 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.