Banner

Altijd een vacature die bij je past

Heb je vragen?

voornaam

040 - 2505700
Carin Welters
Partner Employment Advisory

Senior HR consultant Zorg

Ben jij al een aantal jaren werkzaam als HR specialist in de gezondheidszorg? Ben je ondernemend en wil jij je graag verder ontwikkelen als Senior HR consultant Zorg? Wij komen dan graag met je in gesprek.

 • Vestiging: Landelijk
 • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Om het voor onze klanten nog gemakkelijker te makenhebben we als Baker Tilly Berk onze HR dienstverlening bij elkaar gebracht in één team onder de noemer Employment Advisory. En dit team gaan we de komende jaren verder laten groeien omdat onze klanten behoefte hebben aan een brede kwalitatieve HR dienstverlening. Binnen het team zijn onze arbeidsrechtjuristen en HR consultants vertegenwoordigd.Deze advisory dienstverlening werkt nauw samen met de adviseurs van Advisory Healthcare. Deze adviesgroep is gespecialiseerd in multicompetente dienstverlening aan onze klanten in de volle breedte van de zorgsector.

Om de dienstverlening verder uit te kunnen breiden, zijn wij op zoek naar een ondernemende senior HR consultant Zorg die meehelpt om het team verder uit te bouwen door inhoudelijk bezig te zijn in combinatie met diverse op acquisitie gerichte activiteiten.

De rol

Als senior HR consultant Zorg vervul je uiteenlopende opdrachten bij onze opdrachtgevers in de gezondheidszorg. Bij deze organisaties zal je worden ingezet op het brede spectrum van ons HR vakgebied. Naast specifieke projecten ben je zelf ook proactief in het signaleren en maken van advies- of verbetermogelijkheden van de klantorganisatie. Je werkzaamheden kunnen liggen op het gebied van:

 • organisaties adviseren over hoe zij sneller, beter en duurzamer HR resultaten kunnen bereiken;

 • het vormgeven en faciliteren van interviews om bijvoorbeeld de wensen van de klant helder te krijgen voor de inrichting van HR systemen en/of specifieke modules;

 • het onderzoeken en schrijven van een organisatieadvies;

 • de implementatie van HR tools en systemen;

 • verzorgen van trainingen en workshops op actuele HR onderwerpen;

 • kunnen verbinden van de HRM functie met andere disciplines zoals Marketing, Finance en ICT;

 • business ontwikkeling door acquisitie, ontwikkelen van workshops en HR gerelateerde events en een actieve rol op social media.

Jouw profiel 

Voor deze uitdagende en ondernemende rol willen we graag in contact komen met kandidaten die zich herkennen in het volgende profiel:

 • afgeronde HBO of WO opleiding op gebied van HRM, Bedrijfskunde of vergelijkbaar;
 • minimaal 3-5 ervaring in de gezondheidszorg;
 • ervaring met zelforganisatie en-sturing is een eis
 • sterke analytische vaardigheden en resultaatgericht werken;
 • een vermogen om complexe vraagstukken snel te analyseren en nieuwe, scherpe inzichten en oplossingen te genereren;
 • snel en doelgericht werken met moderne ICT middelen;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel in het Nederlands als in het Engels);
 • flexibel in het werken op diverse locaties en bereid te reizen.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou als HR consultant een zeer interessante en boeiende werkomgeving waarin je als professional de ruimte krijgt en je eigen verantwoordelijkheden hebt. Je werkt samen met leuke collega's om het beste resultaat te behalen. Daarbij staat de kwaliteit voorop.

Bij Baker Tilly Berk herken je de korte lijnen en informele sfeer van regionale kantoren. Tegelijkertijd zijn we erg trots op onze uitgebreide en diverse groep klanten van uiteenlopende omvang die wij mede door onze (internationale) samenwerking optimaal kunnen bedienen.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima. Naast een goede financiële beloning bieden wij flexibiliteit bij het bepalen van het aantal vrije dagen, een collectieve pensioenregeling en een auto van de zaak. Daarnaast zijn vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling speerpunten in ons beleid.

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct via deze site. Een (e)assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Eerst meer weten over deze functie als HR consultant? Neem dan contact op met Carin Welters, partner Employment Advisory, via telefoonnummer 010 253 5900 of Edwin Schippers, partner Advisory Healthcare via telefoonnummer: 030 258 7000

Over Baker Tilly:
Baker Tilly is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 14 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.