Banner

Altijd een vacature die bij je past

Heb je vragen?

voornaam

038-4258600
Esther Kamphuis
Manager RA

HBO audit stage Zwolle

Ben jij een HBO Accountancy student en wil jij kennismaken met onze audit/controlepraktijk? Ben je gemotiveerd en enthousiast? Wij zoeken voor ons kantoor in Zwolle een stagiair(e) vanaf begin 2019!

  • Vestiging: Zwolle
  • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Jouw stageplek
Als accountant stagiair(e) bij Baker Tilly Berk heb je een afwisselende functie. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Uitvoeren van controlewerkzaamheden als lid van het controleteam
  • Controleren van jaarrekeningen
  • Vastleggen van de werkzaamheden in het elektronisch controledossier
  • Meedenken over vaktechnische onderwerpen

Wij zoeken een stagiair(e) voor onze audit/controlepraktijk in Zwolle die:

  • HBO accountancy student is en zijn meeloop- of afstudeerstage moet doen.
  • Leergierig is en alles uit zichzelf wilt halen
  • Een echte teamspeler is
  • Communicatief vaardig is en goed kan analyseren, plannen en organiseren.

Ons aanbod
Wij bieden jou als stagiair(e) een boeiende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om jouw eerste ervaring in de praktijk op te doen en waarin je eigen verantwoordelijkheden hebt. Je werkt samen met leuke collega's om het beste resultaat te behalen en hierbij staat kwaliteit voorop. Naast veel praktijk ervaring bieden we je een goede stage vergoeding en bij een wederzijdse klik, vaak een baan!

Bij Baker Tilly Berk herken je de korte lijnen en informele sfeer van regionale kantoren. Tegelijkertijd zijn we erg trots op onze uitgebreide groep klanten van uiteenlopende omvang die wij door onze (internationale) samenwerking kunnen bedienen.

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan direct via deze site! Eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Esther Kamphuis, Manager RA, 06-52006455

Over Baker Tilly:
Baker Tilly is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 14 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.