Banner

Altijd een vacature die bij je past

Heb je vragen?

voornaam

06-12024149
Jayant Rakhan
Partner btw

Senior Manager VAT Advisory

Heb jij de ambitie en energie om mee te denken met het bepalen van de visie en strategie van onze landelijke VAT & Customs Advisory praktijk? Voor ons VAT & Customs Advisory team zoeken wij een Senior Manager VAT Advisory.die met enthousiasme een groep professionals wil en kan aansturen. De werklocatie voor deze functie is flexibel en afhankelijk van je woonplaats.

  • Vestiging: Landelijk
  • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Het VAT & Customs Advisory team bestaat uit 17 professionals, heeft een landelijke dekking binnen Baker Tilly Berk en heeft een centrale rol in het Baker Tilly International netwerk. Naast btw-adviseurs gespecialiseerd in de nationale of internationale btw-praktijk, bestaat dit team uit VAT compliance consultants en douane adviseurs.

Binnen de nationale btw-praktijk (8 medewerkers) zijn we zeer actief op een aantal sectoren of thema's. De belangrijkste zijn: vastgoed, gemeenten, non-profit, holding-problematiek en aandelentransacties. We verwachten dat je als Senior Manager de btw-problematiek binnen deze sectoren of thema's beheerst. Tevens behoort het begeleiden van managers en consultants tot je directe takenpakket, evenals het innoveren op productniveau waarbij je nauw samenwerkt met andere disciplines. Tevens geeft ondernemerschap jou energie. Je hebt al een redelijk extern netwerk verzameld en ziet het zitten om hier commercieel mee aan de slag te gaan.

Wij zoeken een Senior Manager VAT Advisory voor de nationale btw-praktijk die:

  • Een afgeronde universitaire opleiding op het gebied van fiscaal recht of fiscale economie heeft (specialisatie indirecte belastingen is een pré);
  • Minimaal over 7 jaar relevante werkervaring beschikt in de nationale btw-(advies)praktijk;
  • De verantwoordelijkheid wilt dragen voor een deel van onze praktijk en de specialisatie daarvan;
  • Ambitie heeft om door te groeien binnen de organisatie.

Ons aanbod

Werken bij Baker Tilly Berk betekent werken bij een organisatie met een open en informele cultuur waarin je je snel thuis voelt. Waar je alle ruimte krijgt voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Een betrokken werkgever die het belang begrijpt van een goed evenwicht tussen werk en privé en bij wie je profiteert van prima arbeidsvoorwaarden zoals leaseauto, Iphone 8, Macbook Pro en 32 vakantiedagen. Daarnaast zijn vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling speerpunten in ons HR beleid.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct via deze site. Een assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Liever eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Jayant Rakhan (email j.rakhan@bakertillyberk.nl of telefoon 06-12024149) of Roderick Knipsael (r.knipsael@bakertillyberk.nl of telefoon 06-52759970) van VAT & Customs Advisory.

Over Baker Tilly:
Baker Tilly is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 14 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.