Banner

Altijd een vacature die bij je past

Heb je vragen?

Maurice Slooten

Belastingadviseur

Heb jij een ondernemende instelling en een zelfstandige houding? Beschik je over een paar jaar ervaring in de aangiftepraktijk als belastingadviseur en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Wij zoeken voor onze vestiging in Velsen een enthousiaste belastingadviseur voor de nationale praktijk.

  • Vestiging: Velsen
  • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Baker Tilly Berk N.V. is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met specialistische kennis. Wij zijn de ondernemer naast de ondernemer. Kwaliteit is het fundament van onze organisatie. Dat wordt door onze klanten gewaardeerd. Baker Tilly Berk is een onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk.

Jouw baan
Bij Baker Tilly Berk ben je altijd betrokken bij je klanten. Je spreekt ze vaak persoonlijk en adviseert hen zelfstandig. Binnen ons kantoor in Velsen werk je in een informele en open cultuur aan kwalitatief hoogwaardige diensten voor jouw klanten.

Als belastingadviseur kom je in aanraking met uiteenlopende aspecten van de fiscale praktijk:

  • Je adviseert klanten zelfstandig, waarbij je wordt omgeven door hoogwaardig gekwalificeerde collega's
  • In je contacten met klanten signaleer je behoeften en trends, waar je snel en adequaat op in weet te spelen
  • Je bent verantwoordelijk voor een deel van de aangiftepraktijk waarin de meer complexe aangiften worden behandeld

Je adviseert samen met collega adviseurs op het gebied van (inter)nationaal belastingrecht. Dat is met name op (inter)nationale fiscale vraagstukken, controleren en opstellen van complexe aangiften VPB. Vanzelfsprekend ben je ondernemer naast de ondernemer. Daarbij krijg je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en jouw carrière binnen onze organisatie vorm te geven.

Jouw profiel
We willen graag kennismaken met jou als je:

  • Beschikt over een afgeronde wo opleiding fiscaal recht of fiscale economie;
  • Bent gestart met de SOB opleiding;
  • Beschikt over enkele jaren werkervaring;
  • Een echte teamspeler bent die van aanpakken weet;
  • Goed kunt analyseren, plannen en organiseren

Ons aanbod
Wij bieden jou als belastingadviseur een boeiende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om door te groeien en waarin je eigen verantwoordelijkheden hebt. Je werkt samen met leuke collega's om het beste resultaat te behalen en hierbij staat kwaliteit voorop. Bij Baker Tilly Berk herken je de korte lijnen en informele sfeer van regionale kantoren. Tegelijkertijd zijn we erg trots op onze uitgebreide groep klanten van uiteenlopende omvang die wij door onze (internationale) samenwerking kunnen bedienen. Baker Tilly Berk biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie en solliciteren
Enthousiast geworden over deze baan? Solliciteer dan direct op onze site via deze link: Een (e)assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Maurice van Slooten, telefoonnummer: 0255 534 074

Over Baker Tilly:
Baker Tilly is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 14 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.