Ontmoet ons op een event

Normaal gesproken hebben we veel contact met universiteiten en hogescholen en staan we frequent op beurzen of andere activiteiten. Vanwege de zomervakantie vinden is dat even niet het geval. 

Uiteraard hebben we daardoor meer tijd om je persoonlijk te woord te staan. Heb je interesse in Baker Tilly of heb je bepaalde vragen? Neem gerust contact op met onze recruiters, zij vertellen je graag meer onder het genot van een virtueel kopje koffie!

We hebben veel contact met universiteiten en hogescholen, staan frequent op beurzen en organiseren ook geregeld inhousedagen en speeddates om starters op de arbeidsmarkt enthousiast te maken voor een baan bij Baker Tilly. Vanwege de zomerperiode hebben we de komende weken geen geplande evenementen, maar des te meer tijd om persoonlijk met jou kennis te maken! Heb je vragen? Wil je weten hoe gezellig onze collega's zijn of wil je gewoon een keertje bij ons kantoor binnen kijken? Neem dan contact op met één van onze recruiters!

Ben je benieuwd naar waar je ons na de zomer allemaal kan vinden? Hieronder zie je een lijst met events waar je ons kan ontmoeten! 

Kun je niet wachten? Neem contact met ons op!

Vera Hacquier

Vera Hacquier

Campus Recruiter

WhatsApp +31 6 15 58 58 07