INTERNational

Stage lopen bij Baker Tilly én onderdeel uitmaken van een wereldwijd netwerk? Met het INTERNational programma kan dat. Je loopt een aantal maanden stage binnen de accountancypraktijk van onze vestiging in Amsterdam. De internationale ervaring doe je op door een aantal weken op uitwisseling te gaan. Bij Baker Tilly in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Polen of het Verenigd Koninkrijk.

Programma INTERNational

In Nederland maak je op zelfstandige wijze kennis met onze samenstel- of controlepraktijk. Een afwisselende functie; zo draai je vanaf dag één volledig mee met je team en je gaat ook mee naar klanten. Je assisteert bij het samenstellen en controleren van jaarrekeningen. Je doet dit vanuit ons kantoor in Amsterdam.

Op hetzelfde moment starten bij Baker Tilly in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Polen en het Verenigd Koninkrijk stagiairs, trainees en starters die net als jij aan het INTERNational programma meedoen. Nadat jullie een aantal weken werkzaam zijn in het eigen land, begint de uitwisseling. Het verblijf, de reiskosten en eventuele visumkosten zijn bij het programma inbegrepen. Naar welk land ga jij?

Deelnemende landen

1/5

Duitsland

Baker Tilly Duitsland heeft tien locaties met in totaal 1.160 werknemers. Je kunt in Berlijn de uitwisseling volgen.
1/5

Frankrijk

Baker Tilly in Frankrijk opereert onder de naam Baker Tilly Strego en heeft vijftig kantoren. Met 1.500 experts in voornamelijk west-Frankrijk en Parijs worden bijna 25.000 klanten bediend. De deelnemende steden zijn Nantes en Parijs.
1/5

Oostenrijk

Oostenrijk is een Baker Tilly member firm, onder de naam TPA. Er zijn twee deelnemende kantoren: Innsbruck en Wenen en zij bieden een Tax stage aan. Oostenrijk is daarom geen optie voor Nederlandse stagiairs.
1/5

Polen

Met 300 experts en drie kantoren is ook Polen onderdeel van Baker Tilly International én het INTERNational programma. Het deelnemende kantoor is in Warschau gevestigd.
1/5

Verenigd Koninkrijk

In het Verenigd Koninkrijk is MHA de Baker Tilly member firm. Met meer dan dertig kantoren zijn zij actief in het Verenigd Koninkrijk. De locatie in Birmingham is beschikbaar voor Nederlandse stagiairs.
1

Deelnemen aan INTERNational

Promo icoon

en een onvergetelijke internationale ervaring krijgen?

Benieuwd naar je mogelijkheden? Stuur een mail of appje!

Sandra Weeland

Sandra Weeland

Campus Recruiter

WhatsApp 06 15 53 92 36