Jouw ontwikkeling

Ben jij een ambitieuze professional die op zoek is naar een mooie plek om je verder te ontwikkelen? Dan is het lastig om een werkgever te vinden die je écht helpt om te groeien als professional. Gelukkig heeft Baker Tilly het antwoord op jouw uitdagingen.

Als je bij ons komt werken, krijg je de kans om snel praktijkervaring op te doen en kennis te vergaren die je niet uit een opleiding kunt halen. Ongeacht de fase van jouw carrière, je wordt bij ons snel uitgedaagd om je talenten in te zetten voor de organisatie, waardoor je blijft leren en ontwikkelen. En met ons breed aanbod aan interne opleidingen en trainingen en ruimte om te groeien binnen een internationaal netwerk, ben je altijd verzekerd van een sterke stap in je carrière.

Leren & Ontwikkelen bij Baker Tilly

1/3

We luisteren naar jouw wensen

Bij Baker Tilly ben je eigenaar van je eigen ontwikkeling, dus ga ervoor!
1/3

We kijken naar jouw talenten

Bij Baker Tilly geloven we in groei. Daarom investeren wij volop in kennis en vaardigheden om het maximale uit jezelf en anderen te halen.
1/3

We helpen je te worden wie je wilt zijn

Ongeacht je ervaring, wij helpen je om te ontwikkelen als persoon én als professional.
1

Wat kun je verder van ons verwachten?

BeBrighT

Op ons interne leerplatform BeBrighT vind je een breed aanbod van trainingen, waarmee jij zelf de regie pakt over jouw eigen leer- en ontwikkelactiviteiten. Online trainingen, fysieke bijeenkomsten en leertrajecten: je vindt het hier allemaal. Wij bieden onze collega’s een breed aanbod vaktechnische- en vaardigheidstrainingen, leertrajecten en workshops aan. Ons doel? Jouw persoonlijke en professionele groei faciliteren met passende leer- en ontwikkelactiviteiten. Daarom is alles mogelijk: of je nu wilt werken aan je projectmatige- of communicatieve vaardigheden, leiderschapskwaliteiten of dat je vakkennis wilt verdiepen. Gedurende jouw carrière bij Baker Tilly bieden wij op elk moment een passende leeractiviteit. 

Baker Tilly is groot genoeg voor jouw ambities en klein genoeg voor persoonlijke aandacht.
Jannemarie de Visser
Jannemarie de Visser
Assistant MKB Accountancy

Ontwikkel jezelf als leider

Goed voorbeeld doet volgen. Daarom investeren we in de leiders van nu en van de toekomst. Wanneer je al wat verder bent in je carrière zijn er volop mogelijkheden om je als leider te ontwikkelen. Een voorbeeld hiervan is ons unieke Executive Leadership Program.

Dit leiderschapsprogramma hebben wij samen met Nyenrode Business Universiteit ontwikkeld voor alle managers en up binnen onze organisatie. Hierin leer je in enkele maanden tijd het beste uit jezelf als strategisch leider te halen. Hoe benut je jouw volle potentieel? En die van je team en daarmee de organisatie? Je kunt het allemaal leren tijdens dit uniek programma. 

Ontdek wat Baker Tilly voor je carrière kan betekenen

Promo icoon

Bespreek vandaag nog je mogelijkheden