Advisory Healthcare

In de zorg wordt een bedrijfsmatige aanpak steeds belangrijker. Als specialist binnen Advisory Healthcare geef je breed (financieel) advies aan zorgaanbieders en gezondheidsinstellingen. Je krijgt bijvoorbeeld te maken met het uitvoeren van een kostprijsanalyse, het uitdenken van meerjarenscenario’s en het opstellen van businesscases. Hiervoor moet je altijd de touwtjes in handen hebben en goed kunnen schakelen tussen interne en externe stakeholders.

Zorgvuldige begeleiding

Strategische veranderingen doorvoeren in een organisatie is van zichzelf al vrij complex. Veranderingen doorvoeren in een organisatie met een niet-financiële drive is nog complexer. Precies op dat terrein weet onze Advisory Healthcare te excelleren en resultaten voor opdrachtgevers te behalen. Dit komt met name dankzij onze holistische aanpak waarbij we, afhankelijk van de opdracht, multidisciplinaire teams samenstellen met onder meer juristen, fiscalisten, HR-medewerkers en accountants. Zij analyseren het probleem, lezen het proces, reiken een oplossing aan en geven de opdrachtgever eigenaarschap. Deze co-creatie-werkwijze vraagt om adviseurs met organisatiesensitiviteit. Niet de beste alfa’s of bèta’s, maar intelligente adviseurs met verbindende kwaliteiten die onze opdrachtgevers willen helpen de zorg beter te maken.

''Eigenaarschap en resultaat voor zorgorganisaties vind ik het belangrijkste. Het gaat niet om ons.''
Edwin Schippers
Edwin Schippers
Partner Advisory Healthcare

Jouw carrière & ontwikkeling

Afhankelijk van je kennis en ervaring start je als stagiair, assistent, consultant, manager of senior manager. Bij Baker Tilly heb je de ontwikkeling en snelheid van je carrière zelf in de hand. Om je optimaal vooruit te helpen krijg je daarom veel ruimte om je kennis te ontwikkelen en up-to-date te houden. Je neemt bijvoorbeeld regelmatig deel aan vaktechnische overleggen op het gebied van advisering binnen de zorg en doet veel aan kennisdeling met collega-adviseurs. Als het past binnen je ontwikkeling kun je ook een studie doen aan een externe onderwijsinstelling of kiezen voor verschillende vaktechnische en competentiegerichte cursussen en opleidingen binnen onze eigen BT Academy.

Aan de slag bij Baker Tilly Nu Straks:

Student

3 vacatures

Bekijk alle vacatures

Professional

6 vacatures

Bekijk alle vacatures

Meer weten? Kom eens langs!

Jaqueline Verweij

Jaqueline Verweij

Sr. Corporate Recruiter

WhatsApp +31 6 25 73 15 75