Advisory Public Sector

Onze Advisory Public Sector is gespecialiseerd in dienstverlening aan gemeenten en andere non-profitinstanties. Als specialist binnen deze jonge adviesgroep begrijp je als geen ander dat publiek geld zo toekomstbestendig en effectief mogelijk moet worden besteed. Daarom zijn je adviezen altijd concreet, toepasbaar en op maat gemaakt. Je organiseert inzicht in de context en impact van beslissingen en bent in staat om de verschillende gemeentelijke domeinen (sociaal, fysiek en bedrijfsvoering) met elkaar te verbinden.

Creativiteit als onderscheid

Als het gaat om inhoudelijke uitdagingen en interessante opdrachten, wint de publieke sector de laatste jaren flink aan terrein. Niet voor niets zet Baker Tilly vol in op de ontwikkeling van zijn Advisory Public Sector. De adviesgroep groeit, en dat is mede te danken aan onze mensen en de wijze waarop wij opdrachten benaderen. Baker Tilly onderscheidt zich met een disruptieve, multidisciplinaire benadering van opdrachten en creativiteit in oplossingen. Onze medewerkers kennen verschillende achtergronden en opleidingsniveaus – we hebben zelfs criminologen in dienst – maar er is één ding wat hen bindt: een fascinatie voor dorpen en steden. En uiteraard de drive om iets te willen betekenen voor de samenleving.

“We zijn groot genoeg voor de hele portfolio, maar wendbaar genoeg om snel in te spelen op marktontwikkelingen.”
David Zijlmans
Partner

Jouw carrière & ontwikkeling

Afhankelijk van je kennis en ervaring start je als stagiair, assistent, consultant, manager of senior manager. Bij Baker Tilly heb je de ontwikkeling en snelheid van je carrière zelf in de hand. Om je optimaal vooruit te helpen krijg je daarom veel ruimte om je kennis te ontwikkelen en up-to-date te houden. Je neemt bijvoorbeeld regelmatig deel aan vaktechnische overleggen op het gebied van advisering binnen de publieke sector en doet veel aan kennisdeling met collega-adviseurs. Als het past binnen je ontwikkeling kun je ook een studie doen aan een externe onderwijsinstelling of kiezen voor verschillende vaktechnische en competentiegerichte cursussen en opleidingen binnen onze eigen BT Academy.

Aan de slag bij Baker Tilly Nu Straks:

Student

3 vacatures

Bekijk alle vacatures

Professional

6 vacatures

Bekijk alle vacatures

Meer weten? Kom eens langs!

Kiki Brands

Kiki Brands

Corporate Recruiter

WhatsApp +31 6 52 76 54 59