Corporate Finance

Een onderneming is altijd in beweging. In elke fase van de levenscyclus van een bedrijf ontstaan er andere vragen of uitdagingen. Als Corporate Finance-specialist bij Baker Tilly begrijp je dit als geen ander en vervul je een brede adviesfunctie bij de meest uiteenlopende vraagstukken. Je staat bijvoorbeeld voor je klanten klaar wanneer zij concrete hulp zoeken bij de aan- of verkoop van hun organisatie of de waardering ervan. Ook schrijf je businessplannen, doe je financieringsaanvragen en concurrentieanalyses en voer je due diligence- en boekenonderzoeken uit.

Brede adviesfunctie

Baker Tilly Corporate Finance onderscheidt zich door kleine projectteams en afwisselende vraagstukken. Dit betekent dat je werkzaamheden divers zijn en je van verschillende zaken verstand moet hebben. Uiteraard hoef je niet overal zelf een antwoord op te hebben. Je werkt regelmatig samen met collega’s van andere vestigingen en advisory-diensten, ook internationaal. Baker Tilly is aangesloten bij Baker Tilly International: een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren, gevestigd in 147 landen.

"Hier krijg je de kans om mee te lopen met alle facetten van het adviesgebied en daarn√° pas te kiezen."
Manouk Schakel
Manouk Schakel
Consultant Corporate Finance
Lees het verhaal van Manouk

Jouw carrière & ontwikkeling

Afhankelijk van je kennis en ervaring start je als stagiair, assistent, consultant, manager of senior manager. Bij Baker Tilly heb je de ontwikkeling en snelheid van je carrière zelf in de hand. Om je optimaal vooruit te helpen krijg je daarom veel ruimte om je kennis te ontwikkelen en up-to-date te houden. Je neemt bijvoorbeeld regelmatig deel aan vaktechnische overleggen en doet veel aan kennisdeling met collega-adviseurs. Je kunt ook kiezen voor verschillende vaktechnische en competentiegerichte cursussen en opleidingen binnen onze eigen BT Academy.

Als het past binnen je ontwikkeling kun je daarnaast een studie doen aan een externe onderwijsinstelling. Wil je je bijvoorbeeld verdiepen in waarderingsvraagstukken en de opleiding tot Register Valuator (RV) doen? Baker Tilly vergoedt je studiekosten en de helft van je studie-uren én begeleidt je bij je werkzaamheden.

Aan de slag bij Baker Tilly Nu Straks:

Student

3 vacatures

Bekijk alle vacatures

Professional

4 vacatures

Bekijk alle vacatures

Meer weten? Kom eens langs!

Jaqueline Verweij

Jaqueline Verweij

Manager Recruitment

WhatsApp 06 25 73 15 75