Employment Advisory

Ben jij een gedreven en zelfstandige specialist op het gebied van personeelsvragen? Als adviseur bij Employment Advisory help je klanten met het optimaliseren van hun HR-processen of het inrichten en voeren van een perfecte salaris- en personeelsadministratie. Daarnaast zorg je ervoor dat de rechten en plichten van werkgevers altijd juridisch en fiscaal op orde zijn en kunnen klanten bij jou terecht voor specialistische vragen over bijvoorbeeld internationale mobiliteit en reorganisaties. Je neemt niet alleen dagelijkse werkzaamheden uit handen, maar ontwikkelt ook een beleid voor de toekomst.

Multidisciplinair adviesteam

Het team van Employment Advisory is hecht en opereert door heel Nederland. ’s Morgens kun je een afspraak hebben met een internationale klant in Amsterdam en ’s middags met een mkb’er bij jou in de buurt. Employment Advisory is multidisciplinair: niet alleen arbeidsrechtjuristen en loonheffingspecialisten, maar ook salarisadviseurs en HR-consultants zijn onderdeel van het team. Zo kun je klanten snel, transparant en integraal adviseren.

''Binnen Employment Advisory werken verschillende disciplines. Zo vormen we samen een one stop shop voor werkgevers.''
Nienke Lemmink
Nienke Lemmink
Senior Manager Legal Services

Jouw carrière & ontwikkeling

Afhankelijk van je kennis en ervaring start je als stagiair, assistent, consultant of manager. Bij Baker Tilly heb je de ontwikkeling en snelheid van je carrière zelf in de hand. Om optimaal vooruit te komen krijg je daarom veel ruimte om je kennis te ontwikkelen en up-to-date te houden. Zo neem je regelmatig deel aan vaktechnische overleggen over bijvoorbeeld arbeidsrecht of HR en doe je veel aan kennisdeling met collega-adviseurs. Als het past binnen je ontwikkeling kun je ook een studie doen aan een externe onderwijsinstelling of kiezen voor verschillende vaktechnische en competentiegerichte cursussen en opleidingen binnen onze eigen BT Academy.

Aan de slag bij Baker Tilly Nu Straks:

Student

1 vacature

Bekijk alle vacatures

Starter

1 vacature

Bekijk alle vacatures

Professional

3 vacatures

Bekijk alle vacatures