Interim Financials

Onze opdrachtgevers kiezen steeds vaker voor tijdelijke financiële ondersteuning. Bij Baker Tilly hebben we voor deze vragen een uitgebreide pool van Interim Financials. Deze specialisten kunnen een tijdelijke functie bij (rijks)overheden, non-profitorganisaties en profitbedrijven vervullen. Aan de slag als interim financial? Ontdek je mogelijkheden op Interim Financials

Word accountmanager binnen Interim Financials

Als accountmanager match je de beste interim financials met opdrachtgevers in de regio groot-Rotterdam. Dit betekent commercieel pionieren, netwerken, een klantenbestand opbouwen en de juiste mogelijkheden zien tussen opdrachtgever en kandidaat. Zo verricht je acquisitie bij bestaande klanten en prospects en leid je selectieprocessen en projectopdrachten.

“Baker Tilly is sterk in zowel overheid als subsidie. Met Interim Financials weten we deze twee werelden goed te verbinden.”
Ron Jansen
Director Interim Financials

Jouw carrière

Interim Financials is nog een relatief jong onderdeel. Dit biedt jou de kans om veel te ontdekken, op te bouwen en zelfstandig aan de slag te gaan. Bij Baker Tilly heb je de ontwikkeling en snelheid van je carrière zelf in de hand. Om je optimaal vooruit te helpen krijg je daarom veel ruimte om je kennis te ontwikkelen en up-to-date te houden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor verschillende vaktechnische en competentiegerichte cursussen en opleidingen binnen onze eigen BT Academy.

Aan de slag bij Baker Tilly Nu Straks:

Op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar binnen dit vakgebied. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Stel dan een job alert in. Of kijk nog even verder tussen onze andere vacatures.

Meer weten? Kom eens langs!

Phylicia Snijders

Phylicia Snijders

Corporate Recruiter

WhatsApp 06 15 82 17 67