Subsidy Compliance

Wil jij subsidieverstrekkers en -ontvangers ondersteunen? Als adviseur binnen Subsidy Compliance ben je dé specialist als het gaat om het verantwoordingstraject van subsidies. Je komt niet alleen over de vloer bij subsidieverstrekkers zoals de (rijks)overheid, de Verenigde Naties, de Europese Commissie en de Wereldbank, maar ook bij (inter)nationale subsidieontvangers. Je verdiept je in allerlei subsidieregelingen en bent een kennispartner voor je klanten.

Financiële uitdagingen

Achter het controleren van de rechtmatige uitvoering van subsidies gaat een wereld van uitdagingen schuil. Subsidy Compliance is de ideale plek als je in de financiële keuken wilt kijken van zowel subsidies als jaarrekeningen. Je ziet letterlijk de wereld achter de cijfers: met nationale én internationale opdrachtgevers is een weekje werken in Afrika of Italië geen uitzondering. Werken binnen Subsidy Compliance betekent veel leren van elkaar en jezelf breed ontwikkelen. Onderscheidend aan Baker Tilly is de verbinding tussen Subsidy Compliance en Interim Financials. Door deze intensieve samenwerking kun je je inzetten op meerdere projecten.

“De ervaring die je bij Subsidy Compliance kunt opdoen is uniek en neem je de rest van je carrière mee.”
Barry Damen
Partner

Jouw carrière & ontwikkeling

Afhankelijk van je kennis en ervaring start je als stagiair, assistent, consultant of manager. Bij Baker Tilly heb je de ontwikkeling en snelheid van je carrière zelf in de hand. Om optimaal vooruit te komen krijg je daarom veel ruimte om je kennis te ontwikkelen en up-to-date te houden. Zo neem je regelmatig deel aan vaktechnische overleggen en doe je veel aan kennisdeling met collega-adviseurs binnen Subsidy Compliance. Als het past binnen je ontwikkeling kun je ook een studie doen aan een externe onderwijsinstelling of kiezen voor verschillende vaktechnische en competentiegerichte cursussen en opleidingen binnen onze eigen BT Academy.

Aan de slag bij Baker Tilly Nu Straks:

Op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar binnen dit vakgebied. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Stel dan een job alert in. Of kijk nog even verder tussen onze andere vacatures.