Business Advisory

Lijkt werken in een zeer brede (financiële) adviespraktijk je interessant? Dan ben je bij Business Advisory aan het goede adres. Deze advisory is Baker Tilly’s startpunt voor álle business-gerelateerde adviesvragen. Vanuit hier kun je aan de slag met een of meer van onze vier kernproducten: ruimte & vastgoed, procesoptimalisatie, business cases en governance, risk & control. Dit doe je voor veel verschillende klanten in de publieke én private sector. Met een hecht team van collega’s met diverse (studie)achtergronden en specialisaties.

Diversiteit en verantwoordelijkheid

Het Business Advisory-team geeft breed financieel advies aan klanten door heel Nederland. Dit betekent dat je het ene moment in een vliegtuigloods staat en de volgende dag bij een gemeente aan tafel zit. Het leuke aan Baker Tilly’s Business Advisory? De diversiteit in opdrachtgevers, maar ook de ruimte en verantwoordelijkheid die je er krijgt om mee te denken over de toekomst. Onze Business Advisory is namelijk splinternieuw. De komende tijd wil het team flink groeien. En daarbij komen jouw brede blik en verfrissende ideeën goed van pas!

“Business Advisory is volop in ontwikkeling. Je kunt hier dus echt meebouwen aan een adviespraktijk.”
Francisco Montilla Dorrego
Francisco Montilla Dorrego
Manager Business Advisory

Jouw carrière en ontwikkeling

Afhankelijk van je kennis en ervaring start je als stagiair, assistent, consultant, manager of senior manager. Bij Baker Tilly heb je de ontwikkeling en snelheid van je carrière zelf in de hand. Om je optimaal vooruit te helpen, krijg je daarom veel ruimte om je kennis te ontwikkelen en up-to-date te houden. Je neemt bijvoorbeeld regelmatig deel aan vaktechnische overleggen en doet veel aan kennisdeling met collega-adviseurs. Als het past binnen je ontwikkeling kun je ook een studie doen aan een externe onderwijsinstelling of kiezen voor verschillende vaktechnische en competentiegerichte cursussen en opleidingen binnen onze eigen BT Academy.

Meer weten? Stuur een mail of appje naar onze recruiter!

Jaqueline Verweij

Jaqueline Verweij

Manager Recruitment

WhatsApp 06 25 73 15 75