VAT & Customs Advisory

Btw is een indirecte belasting waar iedereen mee te maken krijgt. Het btw-team van Baker Tilly is actief over al onze vestigingen en is gespecialiseerd in een aantal sectoren en thema’s, zoals vastgoed, gemeenten, non-profit, holdingproblematiek en aandelentransacties. Zo worden dagelijks nationale én internationale bedrijven en organisaties verder geholpen. Naast adviseurs die zijn gespecialiseerd in de nationale of internationale btw-praktijk bestaat het btw-team uit VAT compliance consultants en douaneadviseurs.

Jouw carrière

Als specialist binnen onze VAT & Customs Advisory adviseer je zelfstandig je klanten en werk je aan de verdere uitbouw van onze btw-praktijk. Afhankelijk van je fiscale kennis en ervaring start je als stagiair, assistent, consultant of manager. Bij Baker Tilly heb je de ontwikkeling en snelheid van je carrière zelf in de hand. In principe groei je elke 2 à 3 jaar door naar een hogere functie, maar je kunt ook langer doorontwikkelen in een bepaalde functie als je dat wilt.

“Werken op het gebied van internationaal goederenverkeer en handel brengt elke dag iets nieuws met zich mee.”
Stevie Mols
Consultant VAT & Customs Advisory

Altijd blijven leren

Kennis is key om vooruit te komen. Daarom krijg je als belastingadviseur bij Baker Tilly tijd en ruimte om opleidingen, cursussen of workshops te volgen. Wil je bijvoorbeeld de Beroepsopleiding Belastingadviseurs van de NOB volgen? Baker Tilly vergoedt je studiekosten en de helft van je studie-uren én begeleidt je bij je werkzaamheden. Daarnaast kun je kiezen voor verschillende vaktechnische en competentiegerichte cursussen en opleidingen binnen onze eigen BT Academy.

Aan de slag bij Baker Tilly Nu Straks:

Op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar binnen dit vakgebied. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Stel dan een job alert in. Of kijk nog even verder tussen onze andere vacatures.

Meer weten? Kom eens langs!

Jaqueline Verweij

Jaqueline Verweij

Sr. Corporate Recruiter

WhatsApp +31 6 25 73 15 75