Wij zijn er voor je

We nemen graag de tijd voor je

Heb je vragen over werken bij Baker Tilly of wil je meer weten over het sollicitatieproces? Onze recruiters staan voor je klaar.

Jaqueline Verweij

Jaqueline Verweij

Manager Recruitment (Rotterdam, Den Haag)

WhatsApp 06 25 73 15 75

José Hubers

José Hubers

Corporate Recruiter (Amsterdam, Utrecht)

WhatsApp 06 25 73 15 79

Nadine Schuurmans

Nadine Schuurmans

Corporate Recruiter (Zwolle, Groningen, Almelo)

WhatsApp 06 29 66 25 20

Nick van der Klooster

Nick van der Klooster

Corporate Recruiter (Breda, Goes)

WhatsApp 06 21 87 13 53

Bram van Bokhoven

Bram van Bokhoven

Corporate Recruiter (Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen)

WhatsApp 06-15965272

Heb je vragen over stages of startersfuncties? Neem contact op met onze Campus Recruiters

Midas van Soest

Midas van Soest

Campus Recruiter

WhatsApp 06 21 17 12 10

Manouk de Vries

Manouk de Vries

Campus Recruiter

WhatsApp 06 25 73 15 86

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Bekijk hieronder een aantal vaak gestelde vragen.
 • Help! De vacature die ik zoek staat er niet tussen?

  Geen zorgen, je hebt twee opties. Je kunt hier een open sollicitatie insturen. Als we je gegevens hebben ontvangen, laten we je binnen 2 weken weten of we een passende functie voor je hebben. Je kunt je ook aanmelden voor de job alert. Je ontvangt dan een bericht zodra de vacature die helemaal bij jou past weer openstaat.

 • Kan ik ook een stage lopen bij Baker Tilly?

  Binnen al onze vakgebieden, van accountancy tot corporate finance, vind je interessante stageplekken. Bij Baker Tilly kun je je stage invullen op een manier die past bij jou en je opleiding. Je krijgt een ruime stagevergoeding en kunt rekenen op goede begeleiding. Bekijk onze vacatures voor beschikbare stageplekken. Kun je geen passende stagevacature vinden? Dan kun je hier een open sollicitatie insturen.

 • Hoe word ik begeleid in mijn functie?

  Vanuit alle kanten krijgen je de juiste begeleiding om je functie zo goed mogelijk uit te voeren. Zo bieden we trainingen en opleidingen aan vanuit onze eigen BT Academy en krijg je een persoonlijke mentor aangesteld die periodiek met je om de tafel gaat zitten om jouw ontwikkeling en behoeftes te peilen.

 • Hoe zien mijn doorgroeimogelijkheden eruit?

  Bij Baker Tilly heb je de ontwikkeling en snelheid van je carrière zelf in de hand. Accountants en belastingadviseurs groeien bijvoorbeeld elke 2 à 3 jaar door naar een hogere functie, maar je kunt ook langer doorontwikkelen in een bepaalde functie als je dat wilt of nodig vindt. Om je optimaal vooruit te helpen krijg je in elk geval alle ruimte om je kennis te ontwikkelen en up-to-date te houden.

 • Krijg ik genoeg tijd en ruimte om te studeren?

  Veel Baker Tilly-collega’s studeren. Zij volgen bijvoorbeeld een bachelor accountancy in deeltijd of doen de NOB-cursus. Omdat we studeren zien als een belangrijk onderdeel van je ontwikkeling, Daarom vergoeden wij je studiekosten én de helft van je studie-uren. Daarnaast is het altijd mogelijk om (in overleg) vrij te krijgen voor bijvoorbeeld colleges en tentamens.

 • Zijn er internationale mogelijkheden? Kan ik ook werken in het buitenland?

  Baker Tilly is vertegenwoordigd in meer dan 140 landen via het wereldwijde netwerk Baker Tilly International. Als je je werkervaring wilt verbreden, kun je een aantal maanden aan de slag op een Baker Tilly-kantoor in het buitenland. Afrika, Azië, Australië, Nieuw-Zeeland of Amerika, you name it!

 • Op welke events kan ik Baker Tilly ontmoeten?

  We staan zeer regelmatig op campus events en beurzen, maar organiseren ook geregeld speeddates en inhousedagen. Bekijk hier een overzicht van de komende events bij jou in de buurt. Je kunt nu ook afspreken voor een virtuele kennismaking met een van onze recruiters! Tot snel!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Promo icoon

Vind vandaag nog jouw ideale baan!