ESG Advisory

Duurzaamheids, sociale en bestuurlijke vraagstukken zijn tegenwoordig niet meer weg te denken bij organisaties. De maatschappelijke ontwikkelingen en veranderende wet- en regelgeving rondom Environmental, Social en Governance (ESG) vragen om specialistisch advies. Hoe passen de sociale en mileudoelstellingen van organisaties bij de financiële doelen en hoe kan dat het beste worden gecombineerd binnen één strategie? Of het nu gaat om de implementatie van een divers en inclusief personeelsbeleid of ondersteuning bij een duurzame investering; als ESG-adviseur weet jij onze klanten als geen ander te prikkelen om te komen tot een vernieuwende strategie of een solide beleid.

Specialistische kennis

ESG is een onmisbaar onderdeel van iedere bedrijfsstrategie. Omdat het vakgebied zoveel verschillende disciplines beslaat, werk je in een team van specialisten die met elk hun eigen achtergrond en perspectief samenwerken om de best mogelijke oplossing voor onze klanten te bereiken. Dat maakt dat je binnen ESG Advisory veelal vanuit je eigen expertise werkt. En niet alleen juristen of mensen met een Finance & Control-achtergrond zijn dan van belang, maar bijvoorbeeld ook bedrijfskundigen of milieudeskundigen. ESG vormt een omvangrijk adviesgebied. Alleen met verschillende profielen en perspectieven kunnen we op de best mogelijke manier met onze klanten meedenken.

Jouw carrière en ontwikkeling

Doorgroeimogelijkheden zijn er bij Baker Tilly altijd, maar ESG is bij uitstek een vakgebied waarin jij je in hoog tempo verder kunt ontwikkelen. ESG is namelijk niet alleen onze breedste advisory, maar ook onze jongste. Onze ambitie is groot en het vakgebied staat nog in de kinderschoenen. Dat maakt dat de kaders nog niet vastomlijnd zijn en jij kans krijgt om veel bij te dragen in de verdere vorming en groei. We kunnen daarbij veel van elkaar leren. Daarom werken collega’s van meerdere vestigingen en advisory-diensten intensief samen, óók internationaal. Zo is Baker Tilly aangesloten bij Baker Tilly International: een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren, gevestigd in 147 landen. Alleen samen komen we tot de beste resultaten.

Meer weten? Stuur een mail of appje naar onze recruiter!

Jaqueline Verweij

Jaqueline Verweij

Recruitment Manager

WhatsApp 06 25 73 15 75