Dit is Baker Tilly

Een ondernemende, directe, verbindende en scherpzinnige organisatie met kwaliteit als belangrijkste fundament: dat is Baker Tilly. We zijn een van de top tien accountancy- en belastingadvieskantoren van Nederland en hebben 13 vestigingen verspreid over het land. Onze werkzaamheden zijn divers: zo controleren we jaarrekeningen en geven we btw-advies, maar begeleiden we onze klanten bijvoorbeeld ook bij de aankoop van een bedrijf én schrijven we complete bedrijfsstrategieën uit. Dit doen we voor mkb-bedrijven en grote ondernemingen tot non-profitinstellingen en organisaties in de publieke sector.

Goede sfeer

Werken bij Baker Tilly betekent werken in een omgeving waar je je thuis voelt. We hebben bewust gekozen voor regionale kantoren waar je veel persoonlijk contact hebt met collega’s. Vanwege de coronacrisis werken we momenteel voornamelijk vanuit huis, maar dat informele thuisgevoel dat onze kantoren zo kenmerkt blijven we vasthouden. We werken online in overzichtelijke, multidisciplinaire teams en kunnen snel met elkaar schakelen en sparren als dat nodig is. Ook buiten werktijd wordt er veel met elkaar ondernomen. Denk bijvoorbeeld aan een jaarlijks personeelsfeest, gezellige sporttoernooien en wekelijkse donderdag- of vrijdagmiddagborrels, die we op het moment vol goede moed online voortzetten. We kunnen niet wachten tot we weer over kunnen op de normale orde, maar maken er ook in tijden van crisis het beste van.

Kansen & ontwikkeling

Kennis vormt het fundament van onze organisatie. Daarom is investeren in menselijk kapitaal een van onze speerpunten. Zo hebben we bijvoorbeeld onze eigen BT Academy waar je verschillende vaktechnische en competentiegerichte cursussen en opleidingen kunt volgen. Als het past binnen je ontwikkeling kun je ook kiezen voor een studie aan een hogeschool of universiteit. Baker Tilly betaalt je studiegeld én vergoedt de helft van je studie-uren.

Het ondernemerscollege

In het kader van kennis ontwikkelen en delen zijn we ook het ondernemerscollege gestart. Eén keer in de twee weken verschijnt een video van een kort en bondig college van de meest inspirerende sprekers van Nederland. In de afgelopen tijd zijn er al veel verschillende onderwerpen behandeld. Denk aan blockchain, the Internet of Things, crowdfunding, duurzaam ondernemen en de toekomst van betalen. Niet alleen onze klanten kunnen zo inspiratie, kennis en informatie opdoen, maar ook onze collega’s en andere belangstellenden. Ontdek meer over het ondernemerscollege van Baker Tilly.

Thumbnail of YouTube video

Baker Tilly International

Baker Tilly is aangesloten bij Baker Tilly International: een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren, gevestigd in 147 landen. We werken nauw samen met alle leden van dit netwerk om kennis met elkaar te delen en onze internationale klanten nog beter van dienst te zijn. Het netwerk, met meer dan 35.000 medewerkers, behaalde in 2018 een omzet van 3,6 miljard dollar.

Promo icoon

Als eerste weten wat je
morgen kunt doen?