Dit is Baker Tilly

Een ondernemende, directe, verbindende en scherpzinnige organisatie met kwaliteit als belangrijkste fundament: dat is Baker Tilly. We zijn een van de top tien accountancy- en belastingadvieskantoren van Nederland en hebben 14 vestigingen verspreid over het land. Onze werkzaamheden zijn divers: zo controleren we jaarrekeningen en geven we btw-advies, maar begeleiden we onze klanten bijvoorbeeld ook bij de aankoop van een bedrijf én schrijven we complete bedrijfsstrategieën uit. Dit doen we voor mkb-bedrijven en grote ondernemingen tot non-profitinstellingen en organisaties in de publieke sector.

Goede sfeer

Werken bij Baker Tilly betekent werken in een omgeving waar jij je thuis voelt. We hebben bewust gekozen voor regionale kantoren waar je veel persoonlijk contact hebt met collega’s. Ook buiten werktijd wordt er veel met elkaar ondernomen. Denk bijvoorbeeld aan een jaarlijks personeelsfeest, gezellige sporttoernooien en wekelijkse donderdag- of vrijdagmiddagborrels.

Kansen & ontwikkeling

Kennis vormt het fundament van onze organisatie. Daarom is investeren in menselijk kapitaal een van onze speerpunten. Zo hebben we bijvoorbeeld onze eigen BT Academy waar je verschillende vaktechnische en competentiegerichte cursussen en opleidingen kunt volgen. Als het past binnen je ontwikkeling kun je ook kiezen voor een studie aan een hogeschool of universiteit. Baker Tilly betaalt je studiegeld én vergoedt de helft van je studie-uren.

Onze ambitie

Wij ontwikkelen Baker Tilly tot een kwaliteitsgerichte en lerende organisatie. Dit betekent dat wij geïnspireerd worden om dagelijks in onszelf te investeren zodat wij altijd optimale kwaliteit leveren en ons continu ontwikkelen. Wat levert dit op? Een toekomstbestendige organisatie met een open en inclusieve cultuur. Waar iedereen gelijke kansen krijgt en zich betrokken en gewaardeerd voelt. Een belangrijk onderdeel is de manier waarop we met elkaar omgaan, elkaar stimuleren tot vooruitgang en groei. Vijf gedragingen zijn hierbij leidend. Deze begrippen zijn breed toepasbaar, maar met de invulling hieronder geven we voorbeelden van hoe de je de vijf gedragingen in de praktijk kunt toepassen.

1/5
Wij reflecteren op ons eigen gedrag en functioneren.
1/5
Wij voeren een open gesprek met elkaar, waarbij we kritisch durven te zijn en ruimte geven aan een andere mening.
1/5
Wij geven elkaar de ruimte om fouten te maken, zolang we ook van fouten leren.
1/5
Wij werken vanuit één gemeenschappelijk belang en sturen op een uniforme kwaliteitsstandaard en werkwijze.
1/5
We accepteren de strategische keuzes die zijn gemaakt en stimuleren elkaar om de ruimte binnen deze kaders te gebruiken.
1

Het ondernemerscollege

In het kader van kennis ontwikkelen en delen zijn we ook het ondernemerscollege gestart. Eén keer in de twee weken verschijnt een video van een kort en bondig college van de meest inspirerende sprekers van Nederland. In de afgelopen tijd zijn er al veel verschillende onderwerpen behandeld. Denk aan blockchain, the Internet of Things, crowdfunding, duurzaam ondernemen en de toekomst van betalen. Niet alleen onze klanten kunnen zo inspiratie, kennis en informatie opdoen, maar ook onze collega’s en andere belangstellenden. Ontdek meer over het ondernemerscollege van Baker Tilly.

Thumbnail of YouTube video

Baker Tilly International

Baker Tilly is aangesloten bij Baker Tilly International: een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren, gevestigd in 147 landen met meer dan 35.000 medewerkers. We werken nauw samen met alle leden van dit netwerk om kennis met elkaar te delen en onze internationale klanten nog beter van dienst te zijn. 

Promo icoon

Als eerste weten wat je
morgen kunt doen?

Benieuwd naar je mogelijkheden? Laten we afspreken voor een kop koffie!

Jaqueline Verweij

Jaqueline Verweij

Manager Recruitment

WhatsApp 06 25 73 15 75