Audit

Wil jij aan de slag met nationale en internationale opdrachtgevers uit diverse branches in een snel veranderende markt? Dan is de auditpraktijk bij Baker Tilly jouw plek. Als auditor breng je zekerheid. Je kijkt hierbij niet alleen naar de betrouwbaarheid van de cijfers, maar toetst ook bedrijfsprocessen en identificeert de belangrijkste bedrijfsrisico’s. Dit vraagt van jou dat je behalve deskundig en communicatief vaardig ook kritisch en analytisch bent.

Betrokken bij klanten

Bij Baker Tilly ben je altijd betrokken bij je klanten. Je spreekt ze persoonlijk en adviseert hen zelfstandig. Binnen onze kantoren en teams zijn de lijnen kort; als de situatie erom vraagt kun je snel schakelen en sparren, ook met andere disciplines. Binnen de auditpraktijk van Baker Tilly wordt er veel aandacht besteed aan het op peil houden en verrijken van je kennis. Zo organiseren we regelmatig vaktechnische overleggen en landelijke trainingen.

Als je goed presteert, kan iedereen hier manager worden.
Daniëlle de Jongh
Daniëlle de Jongh
Senior Assistent Audit

Jouw carrière

Afhankelijk van je kennis en ervaring start je binnen onze auditpraktijk als stagiair, assistent, supervisor, manager of senior manager. De ontwikkeling en snelheid van je carrière heb je zelf in de hand. In principe groei je elke 2 à 3 jaar door naar een hogere functie, maar je kunt ook langer doorontwikkelen in een bepaalde functie als je dat wilt. Op welk niveau je ook zit, je werkt altijd in multidisciplinaire teams en hebt veel contact met klanten.

Werken en leren

Veel Baker Tilly-collega’s studeren. Zij zijn bezig met hun postmaster RA of postbachelor AA. Maar ook studenten die na hun vwo  de studie accountancy op duale wijze willen volgen, kunnen bij ons hun carrière beginnen. Voor zowel wo’ers als hbo’ers geldt dat wij de studiekosten vergoeden. Bij Baker Tilly zien we goede begeleiding als een belangrijk onderdeel van ontwikkeling. Daarom koppelen we je bij de start van je (duale) traject aan een mentor die je wegwijs maakt binnen de organisatie en je begeleidt bij je werkzaamheden.

Aan de slag bij Baker Tilly Nu Straks:

Student

28 vacatures

Bekijk alle vacatures

Starter

12 vacatures

Bekijk alle vacatures

Professional

51 vacatures

Bekijk alle vacatures