Vaktechniek en Risk & Compliance

De wereld om ons heen verandert constant. En dat kan invloed hebben op hoe we bij Baker Tilly ons vak uitoefenen. De bureaus en afdelingen die boven op de laatste veranderingen en ontwikkelingen zitten, zijn Vaktechniek en Risk & Compliance. Hier ben je als ervaren specialist een kennispartner voor de praktijk.

Vaktechniek

De bureaus Vaktechniek ondersteunen de praktijk in de toepassing van de geldende (vaktechnische) wet- en regelgeving en zijn een vraagbaak voor onze accountants, belastingadviseurs en specialisten van de verschillende advisory’s. Daarnaast verzorgen de bureaus Vaktechniek opleidingen en vaktechnische bijeenkomsten. Als (junior) manager bij Vaktechniek volg je vanzelfsprekend de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied op de voet. Soms heb je een specialisatie, zoals non-profit, de samenstelpraktijk of IFRS. Wil je werken bij Vaktechniek, maar ook met één been in de praktijk blijven staan? Bij Baker Tilly kun je het allebei doen.

"Werken bij Vaktechniek betekent dat je het vaktechnisch geweten van onze organisatie bent."
Jeroen Spiekker
Director Vaktechniek Accountancy

Risk & Compliance

Onze afdeling Risk & Compliance omvat risicomanagement en compliance. Bij risicomanagement ben je verantwoordelijk voor het coördineren en ondersteunen van de praktijk bij de dagelijkse afweging en uitvoering van risico’s. Binnen compliance houd je toezicht op de naleving van alle relevante wet- en regelgeving en het intern geformuleerde beleid van Baker Tilly. Als accountant, jurist, compliance officer of quality controller krijg je de ruimte om je met veel verschillende onderwerpen bezig te houden, zowel op het gebied van risicomanagement als compliance. En ook hier kun je je functie combineren met een functie in de praktijk. De afdeling Risk & Compliance is volop in ontwikkeling. Kom jij met jouw kennis en ervaring onze afdeling verder vormgeven?

“Onze afdeling is sterk aan het groeien. Een mooiere tijd om aan te haken is er niet!”
Inez van der Linden
Inez van der Linden
Director Risk & Compliance

Ruimte voor ontwikkeling

Kennis is key om vooruit te komen. Daarom krijg je bij Baker Tilly veel ruimte om je kennis te ontwikkelen en up-to-date te houden. Je neemt bijvoorbeeld regelmatig deel aan vaktechnische overleggen en doet veel aan kennisdeling met collega’s. Als het past binnen je ontwikkeling kun je ook een vaktechnische studie, korte opleiding of competentiegerichte cursus doen aan een externe onderwijsinstelling of aan onze eigen BT Academy.

Aan de slag bij Baker Tilly

Benieuwd naar je mogelijkheden binnen een van onze bureaus Vaktechniek of de afdeling Risk & Compliance? Vind hieronder de vacature die bij jou past.

Dit ben ik nu: Nu Straks:

Professional

4 vacatures

Bekijk alle vacatures