Accountancy

Als accountant bij Baker Tilly ben je een sparringpartner voor ondernemers. Je houdt je onder meer bezig met hun financiële administratie, het samenstellen van jaarrekeningen of het geven van advies over de bedrijfsvoering. Dit doe je bijvoorbeeld voor familiebedrijven, maar ook voor grote ondernemingen. Als accountant moet je niet alleen je vaktechnische kennis op orde hebben, maar ook snel kunnen schakelen én meedenken met de klant.

Boven op technologische ontwikkelingen

De wereld van accountancy verandert razendsnel. Om onszelf én onze klanten zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst zitten we boven op nieuwe ontwikkelingen en steken we veel tijd en energie in digitalisering en procesoptimalisatie. In een samenwerkingsverband van accountants, ICT’ers en andere specialisten testen we momenteel bijvoorbeeld een speciale data-analysetool waarmee we ons verslaggevingsproces efficiënter kunnen insteken. Daarnaast zijn we geïnteresseerd in toepassingen op het gebied van process mining, artificial intelligence en blockchaintechnologie. Deze focus op innovatie maakt je werk als accountant bij Baker Tilly niet alleen leuker, maar ook uitdagender.

Een paar jaar geleden zijn we bij Baker Tilly overgegaan naar de cloud. Dat maakt flexibel werken nóg makkelijker.
Stefan de Jong
Stefan de Jong
Supervisor Accountancy
Lees het verhaal van Stefan

Jouw carrière

Afhankelijk van je kennis en ervaring start je als stagiair, assistent-accountant, supervisor, manager of senior manager. Bij Baker Tilly heb je de ontwikkeling en snelheid van je carrière zelf in de hand. In principe groei je elke 2 à 3 jaar door naar een hogere functie, maar je kunt ook langer in een bepaalde functie blijven als je dat wilt. Op welk niveau je ook zit, je werkt altijd in multidisciplinaire teams en hebt veel contact met klanten.

Werken en leren

Veel accountants bij Baker Tilly studeren. Zij zijn bezig met hun postmaster RA of postbachelor AA. Ook hbo-studenten die de studie accountancy op duale wijze willen volgen, kunnen bij ons hun carrière beginnen. Voor zowel wo’ers als hbo’ers geldt dat wij de studiekosten vergoeden. Bij Baker Tilly zien we goede begeleiding als een belangrijk onderdeel van ontwikkeling. Daarom koppelen we je bij de start van je (duale) traject aan een mentor die je wegwijs maakt binnen de organisatie en je begeleidt bij je werkzaamheden.

Aan de slag binnen accountancy Nu Straks:

Student

30 vacatures

Bekijk alle vacatures

Starter

12 vacatures

Bekijk alle vacatures

Professional

30 vacatures

Bekijk alle vacatures