Waarom
Baker Tilly?

Hoe het er echt aan toegaat bij Baker Tilly ontdek je pas als je een keertje bij ons langskomt. Heb je nog een duwtje in de rug nodig? Dan zetten we het even voor je op een rij: vijf redenen waarom Baker Tilly dé plek is voor jou.

Reden 1: goede arbeidsvoorwaarden

Jij gaat ervoor, elke werkdag weer. Bij Baker Tilly kun je daarom onder meer rekenen op:

1/6

Een goed salaris.

Je krijgt een marktconform salaris. Afhankelijk van je opgedane kennis en ervaring stroom je regelmatig door naar een hogere functie en groeit je salaris met je mee.
1/6

Flexibele (hybride) werktijden.

Het gaat immers om wat je doet en niet wanneer je het doet.
1/6

Veel vakantiedagen.

Bij een volledig dienstverband van 40 uur heb je recht op 32 verlofdagen per jaar. Heb je meer nodig of juist dagen over? Dan kun je die (ver)kopen. Daarnaast ontvang je jaarlijks vakantiegeld ter hoogte van 8 1/3 % van je brutojaarsalaris.
1/6

Reiskostenvergoeding of een company car.

Kom je met het openbaar vervoer? Dan vergoeden wij je abonnement. Afhankelijk van je functie kun je daarnaast deelnemen aan onze leaseregeling. Voor een company car betaal je een kleine eigen bijdrage.
1/6

Een iPhone, laptop en volledig ingerichte thuiswerkplek

Zo ben je klaar om snel aan de slag te gaan!
1/6

Een collectief geregelde zorgverzekering en pensioenregeling.

Ook kun je rekenen op andere kortingen en regelingen!
1

Reden 2: veel opleidingsmogelijkheden

Wil je een opleiding doen aan een hogeschool of universiteit? Dan betalen wij alle kosten én vergoeden we de helft van je studie-uren. Om ervoor te zorgen dat onze medewerkers zich continu blijven ontwikkelen, hebben we daarnaast onze eigen BT Academy. Met dit programma bieden we je de mogelijkheid om veel verschillende vaktechnische en competentiegerichte cursussen en opleidingen te volgen.

Reden 3: mooie kantoren

Baker Tilly heeft 12 kantoren verspreid over het land. Een groot gedeelte van onze vestigingen is recentelijk opnieuw ingericht. Naast individuele werkplekken hebben we stilteruimtes, vergaderplekken en belhokjes. Ook is er op elk kantoor een speciale ruimte waar je uitgebreid kunt lunchen. Een aantal locaties heeft aanvullende faciliteiten, zoals een koffiebar of sportschool waar je als Baker Tilly-medewerker gratis gebruik van kunt maken.

Reden 4: feesten, borrels en andere activiteiten

Work hard, play hard. Werken is leuk, maar ontspannen is ook belangrijk. Alle Baker Tilly-collega’s en hun partners worden daarom één keer per jaar uitgenodigd voor een groot personeelsfeest. Daarnaast maken we een middag in het jaar vrij voor een medewerkersbijeenkomst. De laatste keer was dit tijdens 'Building our Behaviour Together-Day', waarbij honderden collega’s werden verdeeld in groepjes (waarbij competenties werden gecombineerd) en met elkaar een ware chain reaction moesten bouwen. Uiteraard vinden er ook activiteiten plaats op de kantoren zelf. Denk aan een wekelijkse vrijdagmiddagborrel, etentjes en spelletjesmiddagen. Ook sport is voor veel collega’s een belangrijke vorm van ontspanning. Bij Baker Tilly wordt er bijvoorbeeld met elkaar gebokst, in teamverband getraind voor hardloopwedstrijden of deelgenomen aan lokale voetbal- of tennistoernooien.

Reden 5: het Baker Tilly-uitwisselingsprogramma

Wil je een tijdje in het buitenland werken? Ook dat is mogelijk. Baker Tilly is onderdeel van de wereldwijde netwerkorganisatie Baker Tilly International. Via het uitwisselingsprogramma kun je een aantal maanden aan de slag in het buitenland, denk bijvoorbeeld aan Afrika, Azië, Australië, Nieuw-Zeeland of Amerika. Vanuit jouw kantoor in Nederland (en in overleg met het kantoor waar je naartoe gaat) krijg je een uitdagende opdracht mee, zodat je de werkcultuur daar écht kunt ervaren. Bovendien is het een mooie gelegenheid je internationale netwerk uit te breiden en de internationale zakenwereld beter te leren begrijpen.