Business Support Center

Onze accountants, fiscalisten en adviseurs zetten zich elke dag in voor onze klanten, maar zonder professionele ondersteuning kunnen zij hun werk niet goed doen. Daarom hebben we een uitgebreid team van marketing- en communicatiespecialisten, HR-professionals, recruiters, ICT’ers, financieel medewerkers, en (interne) juristen en accountants. Vanuit het Business Support Center in Rotterdam zorgen zij ervoor dat Baker Tilly als een geoliede machine blijft draaien.

Jouw carrière

Bij Baker Tilly heb je de ontwikkeling en snelheid van je carrière zelf in de hand. Je bepaalt in grote mate zelf hoe je je functie invult en draagt zo je eigen steentje bij aan de ontwikkeling van onze organisatie. Hierbij werk je met gedreven specialisten binnen jouw vakgebied, maar overleg je ook geregeld met andere disciplines. Binnen onze relatief kleine kantoren en teams zijn de lijnen kort; als de situatie erom vraagt kun je snel met elkaar schakelen en sparren.

“Wat ik zo leuk vind aan Baker Tilly? Het is een dynamische en pragmatische werkgever die altijd oog voor de mens houdt.”
Rob Heitlager
Manager Financiële Administratie

Ruimte voor ontwikkeling

Kennis is key om vooruit te komen. Daarom krijg je bij Baker Tilly veel ruimte om je kennis te ontwikkelen en up-to-date te houden. Als het past binnen je ontwikkeling kun je bijvoorbeeld een studie doen aan een externe onderwijsinstelling of kiezen voor verschillende vaktechnische en competentiegerichte cursussen en opleidingen binnen onze eigen BT Academy.

Aan de slag bij Baker Tilly Nu Straks:

Student

1 vacature

Bekijk alle vacatures

Starter

1 vacature

Bekijk alle vacatures

Professional

9 vacatures

Bekijk alle vacatures

Benieuwd naar je mogelijkheden? Stuur een mail of appje!

Sandra Weeland

Sandra Weeland

Campus Recruiter

WhatsApp 06 15 53 92 36