IT Advisory

Digitale ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Dat dwingt organisaties en bedrijven om goed na te denken over de betrouwbaarheid van hun ICT-systemen. Als specialist binnen IT Advisory ben je auditor én adviseur. Dit betekent dat je enerzijds oordeelt over de geautomatiseerde informatievoorzieningen bij organisaties en anderzijds adviseert over automatiseringsmogelijkheden. Hierbij werk je nauw samen met accountants en help je je klanten bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van strategie, selectie, implementatie, beheer/outsourcing en managementinformatie.

De nieuwste technologische ontwikkelingen

Als adviseur en auditor binnen IT Advisory ben je altijd op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen. Niet omdat het moet, maar omdat je dat écht interessant vindt. Je gaat aan de slag in een relatief jong en snelgroeiend team. Voor veel werkzaamheden van IT Advisory zijn nog geen gebaande paden. Het is daarom belangrijk dat je actief meedenkt met de toekomst van je team en graag met nieuwe, onbekende dingen aan de slag gaat.

''Als specialist binnen IT Advisory doe je niet alleen audits, maar ook grote en kleine adviestrajecten.''
Roy Zwartjes
Manager IT Advisory

Jouw carrière & ontwikkeling

Afhankelijk van je kennis en ervaring start je binnen IT Advisory als stagiair, assistent, consultant, manager of senior manager. Bij Baker Tilly heb je de ontwikkeling en snelheid van je carrière zelf in de hand. Om optimaal vooruit te komen krijg je daarom veel ruimte om je kennis te ontwikkelen en up-to-date te houden. Zo neem je regelmatig deel aan vaktechnische overleggen over bijvoorbeeld audittechnieken, data-analyse of robotics en doe je veel aan kennisdeling met collega-adviseurs. Wil je je ontwikkelen tot EDP-auditor en de RE-opleiding volgen? Baker Tilly vergoedt je studiekosten en de helft van je studie-uren én begeleidt je bij je werkzaamheden.

Aan de slag bij Baker Tilly Nu Straks:

Student

5 vacatures

Bekijk alle vacatures

Starter

5 vacatures

Bekijk alle vacatures

Professional

3 vacatures

Bekijk alle vacatures